ALV digitaal via Teams

Voor het tweede jaar zullen we de ALV digitaal gaan houden. We hebben een link in het bericht, dat op de website staat, gezet die je doorstuurt naar de vergadering. Die zal je doorsturen naar het onderstaande scherm. Hieronder vind je de link nogmaals.

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering


Er zijn drie manieren om de vergadering via Teams bij te wonen:
1. Via uw computer via de Windows-app “Microsoft Teams” (heeft onze voorkeur)
2. Via uw computer met uw internetbrowser
3. Via uw telefoon via de app “Microsoft Teams”

Voor alle opties is een account niet noodzakelijk! U hoeft dus geen account speciaal aan te maken. Alleen het downloaden en instaleren is voldoende.

Via uw computer via de Windows-app “Microsoft Teams” (onze voorkeur)

Als u Microsoft Teams nog niet heeft, raden wij u aan om eerst de Windows-app te downloaden. Dit doe je door de op de eerste knop, zoals in de eerste afbeelding is weergegeven, te drukken “De Windows-app downloaden”. U ziet linksonder in uw internetbrowser dat het programma
gedownload wordt. Klik daar op en volg de installatie. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u niks te doen en wachten tot dinsdagavond 19:50.
Als de vergadering om 19:50 start met de inloop, kunt u dan weer op de link klikken die terug te vinden is in het bericht op de website. Kies daarna voor de laatste optie, zoals in de eerste afbeelding is weergegeven, op de knop “Uw Teams-app openen”. U gaat dan verder naar de instellingen. Uitleg vind u hierover onderaan deze pagina.

Via uw computer met uw internetbrowser

U kunt ook kijken via uw internetbrowser. Dit doet u door op de middelste optie te kiezen “Doorgaan in deze browser”. U zult dan worden doorgeleid naar de instelling. Meer over de instellingen vind u helemaal onderaan deze pagina.

Instaleren van Microsoft Teams op je telefoon

Als u via uw telefoon wilt meedoen, dan moet u de app eerst downloaden op uw telefoon. Ga naar uw App-store toe en download daar de app ‘Microsoft Teams’. U hoeft daarna niks te doen, u hoeft geen account aan te maken. Als de vergadering start om 19:50 met de inloop, dan kunt u via uw telefoon op de link in het bericht.

Instellingen vergadering

We adviseren iedereen om 19:50 te beginnen. Dit doe je door op de link te klikken. Kies vervolgens de optie (Via de Windows Teams-app, via de internetbrowser of telefoon) hoe u mee wilt doen aan de vergadering.
Je zal dan vervolgens terecht komen op de volgende pagina, waar je eerst toestemming moet geven tot je camera en microfoon. Deze kun je daarna direct weer uitschakelen!


Zodra je toestemming hebt gegeven zul je in het volgende scherm komen:


Vul hier je volledige naam in, zet je camera aan of uit (keuze is aan jou) en de microfoon eerst UIT.
Achtergrond geluiden zijn heel vervelend. Daarom zetten we altijd de microfoon uit, tenzij we aan het woord komen, dan kun je hem weer gemakkelijk aan zetten. Veel gebruikers vinden het prettig om een headset of oortjes te dragen.

Druk vervolgens op “Nu deelnemen”. Je zal dan in de lobby terecht komen, waar je vanaf 19:50 wordt toegelaten tot de inloop van de vergadering.

Als je tijdens de vergadering vragen hebt, stel ze dan in de chat. We gaan nadat een bepaald stuk is besproken, de vragen behandelen in de juiste volgorde. Meer uitleg hierover zal tijdens de vergadering gegeven worden.