Nieuws van Plaatselijk Belang Glimmen

Geplaatst door: admin
Categorie: Nieuws

Bestuur op sterkte

Afgelopen bestuursvergadering zijn twee kandidaat-bestuursleden, Patrick Valk en Lennart van der Ree, aangeschoven voor een kennismaking met de andere bestuursleden en onze werkzaamheden. De eerste indruk was van beide kanten positief! De komende periode zullen Patrick en Lennart nader kennismaken en gaan meedraaien met onze activiteiten.

 

Concretisering Dorpsvisie:

samenwerking in thematische werkgroepen

In de Glimmer’lei heeft u kunnen lezen over de start van vijf werkgroepen waarin wordt samengewerkt tussen Plaatselijk Belang Glimmen, lokale organisaties en betrokken dorpsgenoten op vijf kernthema’s van de Dorpsvisie.

 

Werkgroepen Bestuursleden Plaatselijk Belang Glimmen
Dorpsleven Jan-Hendrik, Jan, Lennart
Leefbaarheid Iris, Jan
Natuur & Landschap Herrick, Jan-Hendrik, Patrick
Sport & Recreatie Jan-Hendrik, Herrick
Verkeer Iris, Henk

 

Lijkt het je leuk om mee te denken over een van deze thema’s en zo bij te dragen aan ons prachtige dorp, laat het ons weten! Als je graag wil weten met welke onderwerpen de werkgroepen zich bezighouden, lees dan de uitgebreide toelichting op onze website.

 

Suggesties?

Vereniging Plaatselijk Belang Glimmen heeft tot doel het woon- en leefklimaat in het dorp Glimmen en z’n directe omgeving, waaronder Harenermolen, in stand te houden en waar nodig te verbeteren. Meer informatie is te vinden op www.pb-glimmen.nl. Verbetersuggesties voor de leefbaarheid in Glimmen zijn altijd welkom. Stuur een bericht naar info@pb-glimmen.nl.

Auteur: admin